.

.

Zaštita zaslona od zaslona od 2 do 2, kompatibilna s 23-inčnim LCD televizorom od 23 do 1 (ne zaštitnik zaslona od kaljenog stakla)

Zaštita zaslona od zaslona od 2 do 2, kompatibilna s 23-inčnim LCD televizorom od 23 do 1 (ne zaštitnik zaslona od kaljenog stakla)

HRK 1.67

Iz robe
U skladištu

Imajte na umu da je zaštitnik zaslona fleksibilna plastična folija, a ne Kaljeno staklo. Filtar protiv plavog svjetla može odrezati većinu štetnog plavog svjetla.Smanjite naprezanje očiju, glavobolju i učinkovito spriječite kratkovidnost. Tvrdoća od 4 inča učinkovito se odupire svakodnevnim ogrebotinama. Svojstva samoizlječenja omogućuju filmu da se oporavi od manjih ogrebotina i održava zaslon potpuno novim. Bez prašine, mjehurića, vrlo jednostavna instalacija jednim dodirom. Pojedinosti o proizvodu : 1. Štiti vaš uređaj od velike tvrdoće, abrazije, ogrebotina, oštećenja poput pada i sudara. 2. Korištenjem silikonskog ljepila koje se lako uklanja, tretman bez zraka uklanja mjehuriće zraka, a adsorpcija se odvija prirodno. 3. Površina je obložena premazom koji odbija ulje i otporan je na otiske prstiju, tako da je možete brzo obrisati laganom maramicom. 4. To ne utječe na osjećaj finog, mekog dodira, performanse senzora i osjetljivost. 5. Samoizlječivi zaštitni film s izvrsnom obnovljivošću protiv ogrebotina i oblikovanjem. Ima izvrsna svojstva samoizlječenja, otporna je na najmanje ogrebotine na površini ako se ogrebe do određene dubine. Pitanja na koja treba obratiti pažnju : ① Molimo vas da ne dodirujete ljepljivu površinu i ne dopustite da drugi predmeti dodiruju. Ako ima prašine, prije instalacije upotrijebite sakupljač prašine za uklanjanje prašine.② Što se tiče instalacije, budući da je riječ o vrlo tankom TPU filmu, rastrgani dijelovi mogu dobiti prašinu, ostaviti otiske prstiju, uviti rubove itd.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda