.

.

K&N Universal X-Stream Clamp-On Air Filter: Visoke performanse, premium, zamjenski filter: Promjer prirubnice: 3,3125 in, Visina filtra:

K&N Universal X-Stream Clamp-On Air Filter: Visoke performanse, premium, zamjenski filter: Promjer prirubnice: 3,3125 in, Visina filtra:

HRK 2.00

Iz robe
U skladištu

Snaga projektirana : Vrhunski mediji za filtraciju osiguravaju do 50% više protoka zraka od papirnatih filtera za jednokratnu upotrebu za povećanje snage i ubrzanja. Začepljeni ili prljavi filtri zraka mogu smanjiti ubrzanje vašeg vozila do 10%. Jednostavna instalacija : unaprijed na upeli i izgrađena jednostavnim stezaljkim dizajnom. Jedna od najlakših i najisplativijih nadogradnji za vaše vozilo za brze dobitke. Ušteda novca : K&N Filteri za zamjenu zraka s visokim protokom uštedjet će vam 250 tijekom 10 godina izbjegavanjem filtera za jednokratnu upotrebu. Ekološki prihvatljivi : Korištenje proizvoda koji se može praviti, za višekratnu upotrebu pomaže u smanjenju zamjenskog otpada. K&N filter trajat će duže od 10 filtera za jednokratnu upotrebu. Zaštita svjetske klase : guranje granica zaštite motora štiteći svoj motor od štetnih onečišćenja. Dizajn niskog održavanja : 50.000 milja prije vašeg prvog čišćenja u normalnim uvjetima vožnje autoceste. Visoka kvaliteta : napravljena u Americi. Utrka testirana : Službeni zračni filter NASCAR -a. Pouzdano na trkalištu - čini se za vaše vozilo. Jamstvo bez nogu : 1-godišnje ograničeno jamstvo. K&N Universal Clamp-On Air Filteri proizvedeni su za širok izbor aplikacija i jedinstvenih potreba za filtracijom. K&N performanse Air Filteri s visokim protokom izrađeni su za poboljšanje performansi motora povećavajući protok zraka do 50%. Za razliku od jednokratnih papirnatih filtera koji se često moraju zamijeniti, K&N filtri zraka mogu se praviti, višekratne uporabe i izrađeni da traju za život vašeg vozila. Ovi svestrani filtri konstruirani su s ultra jakim oblikovanim gipkim gumenim prirubnicama koje apsorbiraju vibraciju i omogućuju sigurno pričvršćivanje. Dostupno u okruglom, konusnom (konusnom stilu) i ovalnim dizajnima, K&N nudi tisuće filtera stezaljki u mnoštvu oblika i veličina koje zadovoljavaju mnoge precizne primjene. Pridružite se milijunima kupaca koji su uštedjeli novac i poboljšali performanse vozila nadogradnjom na K&N filtraciju.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda